Starity

Ariana Grande klipje Valentin-napon jelent meg

2012. február 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hónapok óta forgatták Ariana Grande debütáló klipjét, ami az új lemezén lévő Put Your Hearts Uphoz készült, február 14-én, azaz Valentin-napon pedig be is mutatták a videót.

hirdetés
Ariana Grande klipje Valentin-napon jelent meg

Ariana Grande, a V, mint Viktória című nickelodeonos sorozat Cat Valentine-ja hatalmas Valentin-napi ajándékkal kedveskedett rajongóinak. Pontosan egy héttel a videoklip megjelenése előtt tett fel egy színfalak mögötti videót a YouTube-csatornájára a Victorious piroskája, azóta pedig a rajongók tűkön ültek, hogy mikor láthatják végre kedvencük debütáló videóját.

Ariana pedig tegnap délelőtt meg is osztotta a videót a Twitteren. „Helló, mindenkinek! Végre elérkezett a nap... Már alig várom, hogy hallhassam, mi a véleményetek az új klipemről. Remélem, tetszeni fog!”

A kisfilm egy olyan városban játszódik, ahol Ariana egy lepke segítségével hozza össze az embereket, és ahogyan a dal, úgy a klip is arról szól, hogy mindent le tudunk győzni, ha szeretjük egymást, és összefogunk. A végéről természetesen nem maradhatott el a közös tánc sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek