Starity

Istenes Bence táborszervezési tippeket osztogat

2012. február 15. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Istenes Bence táborszervezéssel kapcsolatos tanácsokat adott a Lelenc Kutyamentő Egyesület vezetőjének, Tenner Annának. Bence imádja a kutyákat, és támogatja az Állatokkal az emberekért-projekt megvalósulását, amelynek célja, hogy árva gyerekeknek nyújtson támogatást és segítséget állatokon keresztül.

hirdetés
Istenes Bence táborszervezési tippeket osztogat
Fotó: Merlin Communications

A VIVA és az RTL műsorvezetőjeként ismert Istenes Bence imádja a kutyákat és már nagyon vágyik egy sajátra – árulta el egy múlt heti forgatáson. Sajnos jelenleg erre még nincs lehetősége, mert nem tudna elég időt törődni a blökivel, a kutyák sorsával azonban addig is törődik. Ezt bizonyítja az is, hogy pénteken Tenner Annával, a Lelenc Kutyamentő Egyesület vezetőjével kávézott. A beszélgetőtársak a NESCAFÉ 3in1-Effekt kampány kapcsán találkoztak, és Bence igyekezett néhány jó tanáccsal ellátni Annát, hogy hogyan lelkesítse azokat a gyerekeket, akik hamarosan a Lelenc Tanya kutyáihoz látogatnak el.

A Lelencesek ugyanis 14-18 év közötti család nélküli gyerekeket szeretnének március végén két hétvégén is vendégül látni, és néhány felejthetetlen pillanatot szerezni nekik.

„Az az ötletünk támadt, hogy állatokkal az emberekért is tehetünk, család nélküli gyerekeket hívunk meg a Lelenc tanyára. Nem akarunk semmi mást, csak adni nekik valami jót” – mesélte Bencének Anna, aki egyike annak az öt szerencsés nyertesnek, akit a NESCAFÉ 3in1-Effekt kampánya során 1 millió Ft-tal támogat az ötletük megvalósításához. Az egyesület tagjai úgy vélik, hogy a kutyák közelsége és szeretete reményt tud adni a gyerekeknek, és a tanyán új barátokra tehetnek szert. Márciusban nem ér véget a Lelenc Tanya és az Aga otthona kapcsolata, ugyanis nyáron egy sátortáborba szeretnék meghívni a gyerekeket.

Bence decemberben szervezett egy nagyszabású tábort fiataloknak, így volt már tapasztalata, és hasznos tanácsokkal tudta ellátni Annát, hogyan tegye még izgalmasabbá és vonzóbbá a hétvégéket a gyerekek számára: ”Legyen benne buli, amit nagyon szeretnek, de emellett csináljunk, adjunk valami jót, például jótékonykodjanak. Ne érezzék azt, hogy ez egy kötelező program, hanem önként csinálják ezt. Úgy gondolom mindenre igaz, hogy ha adunk, akkor kapunk is, illetve ugyanez fordítva is működik. Biztos vagyok abban, hogy ezt a gyerekek is érzik majd” – javasolta Bence, aki arról is beszélt, hogy szívesen részt venne egy programon a Tanyára látogató gyerekekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek