Starity

VV5: visszaköltöznek a kiesett villalakók

2012. február 17. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét teljes lesz a létszám a luxusbörtönben. A finálé hetében a produkció visszaköltöztet mindenkit a villába, hogy kicsit emeljék az ellaposodott hangulatot.

hirdetés
VV5: visszaköltöznek a kiesett villalakók
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Alig költöztek ki a nemrég vendégként beküldött VV4-es játékosok, a csatorna máris újabb látogatók beküldését szervezi. A játék utolsó hetében az ötödik széria összes eddig kiesett játékosát visszaküldik a villába, amit valószínűleg nem fognak a finalisták kitörő örömmel fogadni.

A konfliktusok előre borítékolhatók, hiszen egyes villalakók ki nem állhatják egymást, viszont nagyon kell figyelniük arra, hogy mit vágnak egymás fejéhez, hiszen a visszaköltőző játékosok már olyan információkkal is rendelkeznek, amt a bentlévők még nem tudhatnak.

Alapszabály, hogy Vera pornós múltjáról nem beszélhetnek, pedig Veronika legszívesebben elsőként vágná ezt a fejéhez.

„Egész nap egy kefiresdobozt rázogatnék az orra előtt, de valószínűleg erre nem kerül sor. Azt viszont nem tudom megakadályozni, hogy Cristofel ne balhézzon össze Péterrel. Kicsit aggódom emiatt, mert biztos vagyok abban, Crisnek nem fog tetszeni, ha én Péterrel beszélgetek”mondta a Blikknek Veronika.

A Való Világ főszerkesztője elmondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy a vendégek ne kotyogjanak ki külső információkat, de teljes mértékben megakadályozni nem tudják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek