Starity

Josh Hopkins otthagyja a Cougar Townt?

2012. február 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész új főszerepet kapott egy szituációs komédiában, ami miatt a Cougar Town sorsa is veszélybe került.

hirdetés
Josh Hopkins otthagyja a Cougar Townt?

Nem biztos, hogy az ABC-n futó, Courteney Cox főszereplésével készült Cougar Town, azaz Született szinglik megéri a negyedik szezont, az NBC ugyanis a széria egyik szereplőjét, Josh Hopkinst átcsábította magához.

A színész a Lady Friends címet viselő komédiában kapott főszerepet, amely két barátnő életét dolgozza fel. Nicole és Jen nagyon különböző életmódot folytatnak, de mégsem tudnak egymás nélkül élni. A csatorna új sorozatában Hopkins alakítaná Nicole férjét.

Azonban van egy apró bökkenő is: a műsor megközelítőleg ugyanakkor kerülne vetítésre, mint a Cougar Town, ami azt jelenti, hogy Joshnak nem maradna ideje mindkét sorozatára. Így a rivális csatornáknak megvan a maguk választása: az NBC vagy leváltja a színészt még a pilot képernyőre kerülése előtt, vagy pedig az ABC keres egy új főszereplőt a negyedik évadra – mindez Hopkins döntésén múlik, amelyet nagyban befolyásolhat a Született szinglik harmadik szezonjának sikere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek