Starity

Környezetbarát autót kapott Bieber a születésnapjára

2012. március 04. 13:01   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber március 1-jén ünnepelte 18. születésnapját, amire magyar származású menedzserétől, Scootertől és mentorától, Ushertől egy elektromos kocsit kapott.

hirdetés
Környezetbarát autót kapott Bieber a születésnapjára

Az ajándék ötlete Scootertől származik, ugyanis elmondása szerint Justin az utóbbi időben rengeteget beszélt a környezetvédelemről, és arról, hogy az elektromos kocsik milyen környezetbarátok.

Az autót Biebernek menedzsere adta át az Ellen Show-ban, s hozzá Ellentől kapott még egy napvédőt, amin egy piros szívben Justin és a műsorvezető látható. Ezek mellé még egy bólogatós Ellen-babával és egy könyvvel ajándékozta meg az immár 18 éves kanadai popsztárt a műsorvezető.

Justin édesapja, Jeremy a kisfia születésnapja alkalmából magára tetováltatta a JB monogramot, ami az egész Bieber famíliának megfelel, ugyanis Justin két testvérének neve Jaxon és Jazmyn Bieber.

S itt még nincs vége az ajándéklistának. A Pencils of Promise alapítvány, amely iskolákat épít a világ különböző szegény területein, az egyik iskolát, ami Xongjában, Laoszban található, Justinnak szentelik a sok kitartó támogatásáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek