Starity

Novemberben érkezik a kínai Gossip Girl

2012. március 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012 őszétől már Kínában is nyomon követhetjük kedvenc hőseinket, csak éppen kínai színészekkel.

hirdetés
Novemberben érkezik a kínai Gossip Girl

A Gossip Girl – Pletykafészek az egyik legsikeresebb amerikai sorozat, fiatalok számára, így nem is csodálkozunk azon, hogy Kínában elindítják a sikersztori kínai változatát. A Gossip Girl forgalmazója, a The CW a napokban állapodott meg egy kínai produkciós céggel, miszerint már nem csak az Upper East Side-iakat nézhetjük nap mint nap, hanem a pekingi elit társadalmat is.

A kínai Gossip Girlt nem tervezik több évadra, csupán 30 epizódot szeretnének leadni, valószínűleg a kínai változat sokkal kevesebb intim jelenetet tartalmazna, a mondanivalója inkább az, hogy az álmokat nem szabad feladni, küzdeni kell értük.

A minisorozathoz a szereplőket júniusig válogatják Pekingben, és a tervek szerint 2012 novemberében adnák le a kínai tévék. A széria pontos címéről nincsenek információk.

Több híresség is támogatását adta a kínai Gossip Girlt illetően, mint például Zhang Ziyi, Bai Ling, Jamie Chung, Akanishi Jin és Meisa Kuroki. Sőt, az utóbbi japán színésznő még nyilatkozott is ez ügyben. „Szerintem ez egy csodás lehetőség a kínai színésznők számára. Ha kínai lennék, lehet, én is jelentkeznék. Mindenesetre biztosan nézni fogom, az amerikai Gossip Girl az egyik kedvenc sorozatom, így kíváncsian várom, milyen lesz a kínai” – mesélte nevetve a nemrégiben örökbefogadó sztár.

Mi is kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek a kínai elit társadalom bonyodalmai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek