Starity

Jennifer Lawrence és Kristen Stewart mégsincsenek rosszban

2012. március 14. 09:09   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence Az éhezők viadala promótálása közben kitért erre a hamis pletykára, tagadván, hogy össze lenne veszve az Alkonyat sztárjával.

hirdetés
Jennifer Lawrence és Kristen Stewart mégsincsenek rosszban

Az utóbbi időben nem hozhatjuk szóba Az éhezők viadalát anélkül, hogy ne hangozzon el az Alkonyat is valamilyen párhuzamban. Az a hír járta Hollywoodot, hogy Kristen Stewart ki nem állhatja Jennifert, akiről azt gondolja, hogy minden rajongót elcsal tőle.

Jennifer Lawrence, Az éhezők viadalának sztárja a minap beszélt erről az Access Hollywoodnak: „Volt egy népszerű cikk az interneten Az éhezők viadaláról és az Alkonyatról, hogy sok ellenségeskedés van a rajongók közt. Ezért úgy döntöttem, írok Kristennek egy e-mailt, mert sose találkoztunk még, és sose beszéltem vele. A cikk persze teli volt mindenféle nyilatkozattal, amit állítólag egy baráttól vagy egy megbízható forrásból származott. Nevetséges volt, de ugyanakkor ideges lettem, mert sosem mondtam, hogy rosszban vagyok Kristenékkel. Megijedtem, hogy elolvassa, és persze levonja a maga következtetéseit, amik nem lennének valósághűek. ”

Az Alkonyat sztárja természetesen visszaírt neki, és megértését fejezte ki. „Isten hozott abban a világban, ahol bármit mondasz, másnap az emberek (véletlenül) az ellentétéről hallanak” – írta válaszlevelében Kristen.

Az éhezők viadalának egyébként ma hajnalban volt a vörös szőnyeges premierje, amin többek között a dr. Carlisle Cullent alakító Peter Facinelli is megjelent, idősebbik lányával együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek