Starity

Nagymamája ellenzi Whitney Houston lányának kapcsolatát

2012. március 16. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Bobbi Kristinára végre rátalált a boldogság édesanyja, Whitney Houston halála után, ám választása nem tetszik nagymamájának, Cissynek.

hirdetés
Nagymamája ellenzi Whitney Houston lányának kapcsolatát
Fotó: TMZ

Whitney Houston lányát videón örökítették meg, amint fogadott bátyjával, Nick Gordonnal andalgott és csókolózott Atlanta utcáin. A videó eljutott a lány nagymamájához, Cissy Houstonhoz is, aki elképedt a felvételek láttán.

„Amit csinálnak, az vérfertőzés” – panaszkodott ismerőseinek a feldúlt nő. Egyúttal aggodalmát is kifejezte, hogy az érzékeny és sebezhető lány védtelenségét a fiú ki fogja használni.

Azonban a nagymama a panaszkodásával már bizony elkésett, ugyanis ha lehet hinni a legújabb híreknek, a testvérpárként emlegetett szerelmesek eljegyezték egymást – adta hírül a TMZ. A legújabb fotókon ugyanis, amelyek Bobbi Kristináról készültek, már egy eljegyzési gyűrűnek kinéző ékszert visel.


Fotó: Splash

A nemrég elhunyt Whitney Houston hivatalosan ugyan sosem fogadta örökbe a most 22 éves Gordont, de mindig fiaként emlegette őt. A fiú azután került az énekesnőhöz, hogy körülbelül 10 éve problémái támadtak a családjával, és Whitney magához vette. A beilleszkedése jól sikerült, Bobbi Kristinával is kizárólag testvéri jellegű kapcsolatot tartott fenn, egészen mostanáig.

Az aggódó nagymama nem akarja megvárni, hogy a gyerekek kapcsolata rossz véget érjen, ezért arra kérte lánya ingatlanjainak kezelőjét, hogy tegye meg a szükséges jogi lépéseket, hogy a férfi kiköltözzön Whitney házából, amelyben jelenleg Kristina is él.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek