Starity

Ismét képernyőn az Olsen ikrek sorozata

2012. március 17. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra megnézhetjük a Mary-Kate és Ashley Olsen főszereplésével készült Bír-lak című családi sorozatot, ugyanis a Prizma TV március 27-étől újra műsorára tűzi.

hirdetés
Ismét képernyőn az Olsen ikrek sorozata

A Bír-lak című televíziós széria 1987-ben indult, és összesen 8 évad készült belőle. A főszerepekben olyan hírességeket láthatunk, mint például Mary-Kate és Ashley Olsen, akik ebben a szériában felváltva alakítják ugyanazt a szerepet, Bob Saget, akit többek között a Törtetőkben is láthattunk. John Stamos, a Piszokos ügynökök egykori főszereplője, Candace Cameron Bure, akit a Make It Or Break It című alkotásban is láthatott a tengerentúli közönség, Dave Coulier, aki már számos produkcióban bebizonyította már tehetségét, Jodie Sweetin, a Can’t Get Arrested című széria egyik szereplője, vagy éppen Lori Loughlin, a Mindig nyár és a 90210 sztárja.

A széria egy apáról szól, aki felesége elvesztése után barátaival próbálja felnevelni gyermekeit, ami pedig sokszor nem olyan egyszerű, mint azt gondolná…

A produkció hétköznaponként 18 óra 30 perckor lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek