Starity

Kisebb autóbalesetet szenvedett Eva Longoria

2012. március 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónapon belül már másodjára éri szerencsétlenség a színésznőt, hiszen pár hete szintén ütközött egy személygépkocsival a Született feleségek sztárja.

hirdetés
Kisebb autóbalesetet szenvedett Eva Longoria

Eva Longoria és járműve néhány nappal ezelőtt szenvedett kisebb balesetet, amikor Bentley-jével egy Los Angeles-i parkolóból szeretett volna kitolatni. A kijárat korlátja azonban meghibásodott, így a színésznőnek más módszert kellett találnia a távozásra, ám figyelmetlenségében belehajtott a mögötte várakozó BMW-be.

A TMZ információi szerint Longoria nagylelkűen cserélt információt a sofőrrel, miután számtalanszor bocsánatot kért esetlenségéért, így autójavítón kívül sem a rendőrséget, sem pedig a mentőket nem kellett értesíteni.

A színésznő nem nyitott túl jó évet, hiszen nem elég, hogy szakított kedvesével, akivel álompárként emlegették, februárban szintén belehajtott egy járműbe West Hollywoodban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek