Starity

Ismét telenovellában szerepel a Rubí sztárja

2012. március 23. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bárbara Mori a 2004-es Rubí, az elbűvölő szörnyeteg után rengeteg ajánlatot kapott, de csak mozifilmekben vállalt szereplést. A rajongók nagy örömére azonban egy új telenovella főszereplőjeként láthatjuk viszont a szép színésznőt.

hirdetés
Ismét telenovellában szerepel a Rubí sztárja

Mikor befejeződtek a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg című sorozatának forgatásai, bejelentette, hogy nem kíván több telenovellában szerepelni, és csak filmes karrierjére fog koncentrálni. Bárbara az elmúlt nyolc évben több mozifilmben is megcsillogtatta tehetségét, valamint színházi darabokban is játszott.

A Televisa és a Telemundo rengeteg ajánlatott tett a színésznőnek, de neki a mozi volt az első. Azonban nemrég azt nyilatkozta, hogy rajongói kérésére elvállalja a Cadenatres nevű mexikói csatorna felkérését, és az Argos gyártóval elkészíti majd új sorozatát, melyben nemcsak főszerepet játszik majd, de a producere is lesz.

A sorozatnak egyelőre nem tudni, mi lesz a címe, de az kiderült, hogy Bárbara a főhősnőn kívül más karaktert is alakít majd. A színésznő elmesélte, hogy nagy kihívás lesz számára ez a szerep.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek