Starity

Szakított Bradley Cooper és Zoe Saldana

2012. március 29. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tartott túl sokáig Bradley Cooper és Zoe Saldana románca, hiszen a pár alig pár hónapnyi randizás után mondott búcsút egymásnak.

hirdetés
Szakított Bradley Cooper és Zoe Saldana

Három hónap együttjárás után Bradley Cooper újra szabad ember. A sztár és csodaszép kolléganője, Zoe Saldana a The Words című film forgatásán gabalyodtak egymásba, az év elején már nyíltan is vállalták kapcsolatukat, sőt, mivel februárban Bradley még az édesanyjának is bemutatta szerelmét, úgy tűnt, a két sztár komolyan gondolja a kapcsolatot.

Közös barátjuk azonban most arról számolt be a US Weeklynek, hogy a pár „már határozottan nincs együtt”, és „egyáltalán nem voltak komolyak” kapcsolatukat illetően.

Zoe Saldana 11 év után tavaly novemberben szakított vőlegényével, Keith Brittonnal, akivel közös vállalkozást is vezet, Bradley Cooper pedig már olan híres színésznőket is meghódított, mint Renee Zellweger, Olivia Wilde, Jennifer Lopez és Melanie Laurent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek