Starity

Jessica Alba hamarosan könyvet ad ki

2012. március 29. 10:10   |   Szerző: convar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint ahogy arról a napokban a People is beszámolt, Jessica Alba immáron egy könyv szerzője is. Ugyanis a közeljövőben kiadja élete első írását, egy életmódkönyvet The Honest Life (Becsületes élet) címmel. A színésznő az egészségesebb életre szeretné buzdítani az olvasóit, és ehhez kíván benne hasznos tanácsokkal szolgálni számukra.

hirdetés
Jessica Alba hamarosan könyvet ad ki

A sztár elsősorban azoknak ajánlja a művet, akik a pörgős életükben is az egészséges életmódra szeretnének törekedni. A könyvben ez irányú titkait osztja meg rajongóival. A The Honest Life tippeket ad ahhoz, hogyan teremtsünk meg egy teljesen méreganyagok nélküli otthont, de lakberendezési tanácsokat és a sztár kedvenc családi receptjeit is megtalálhatjuk majd a kézikönyvben.

„Még Honor kedvenc húsgombóc receptje is benne lesz” – mondta a kétgyermekes anyuka, aki azt is megírja benne, hogy miképp lehet megtalálni az egyensúlyt a munka és a család között. Továbbá állítja, hogy a kiadvány tele lesz olyan gyakorlati útmutatókkal, amiket a valós életben is alkalmazni tudunk.

„Könnyed és szórakoztató lesz. Azt szeretném, hogy igazán színes legyen. Ebben a könyvben olyan ésszerű dolgok lesznek, amiket mi már beépítettünk az életünkbe. Egyfajta kézikönyvet akartam sok-sok információval, de olyanokkal, melyekkel már magam is éltem, hogy ezáltal is könnyebb legyen azok gyakorlati alkalmazása” – tette még hozzá az újdonsült szerző.

A könyv várhatóan 2013-ban jelenik meg. Hazai kiadásról egyelőre nincs semmilyen információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek