Starity

A One Direction visszautasította Michelle Obama meghívását

2012. április 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction lenyűgözte a Nickelodeon Kids' Choice Awards-on az amerikai First Lady-t, ám meghívását a Fehér Házba le kellett mondaniuk.

hirdetés
A One Direction visszautasította Michelle Obama meghívását

A brit fiúbanda, a One Direction egyre népszerűbb az Egyesült Államokban is, a Nickelodeon Kids' Choice Awards-on pedig a First Lady-vel, Michelle Obamával is találkoztak a backstage-ben. A fiúk olyan jó benyomást tettek az amerikai elnök feleségére, hogy meghívást kaptak a hagyományos húsvéti mulatságra, a White House Easter Egg Roll-ra Húsvéthétfőn.

Bár résztvenni a Fehér Ház rendezvényein nem kis megtiszteltetés, a fiúk mégsem csatlakozhatnak az elnök 10 és 13 éves lányaihoz a húsvéti tojáskereső pikniken, szóvivőjük szerint ugyanis a bandának aznap már más kötelezettségeik vannak.

A fiúk május 24-én lesznek földrajzilag a legközelebb Washington DC-hez, hiszen aznap Fairfaxben, Virginia államban adnak koncertet; elképzelhető tehát, hogy egy villámlátogatás végül mégicsak belefér a programjukba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek