Starity

Justin Timberlake az esküvőjére gyúr

2012. április 05. 12:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes-színész hamarosan elveszi kedvesét, Jessica Bielt, és a nagy napon a lehető legjobb formáját szeretné hozni, ezért kemény edzésekbe kezdett.

hirdetés
Justin Timberlake az esküvőjére gyúr

A 31 éves Justin Timberlake még a Mickey Mouse Clubban tűnt fel, de a világ mégis az N'sync nevű fiúbandában ismerte meg a göndör hajú tinifiút a 90-es években, és azóta az egyik legnagyobb sztárja a popszakmának, ezenkívül Hollywoodot is sikerült megnyernie magának, hiszen több filmben is megmutatta színészi tehetségét.

A fiúnak rengeteg hölgyrajongója is akad, de a szupersztár szíve már öt éve kedvese, a színésznő Jessica Bielért dobog, akivel ugyan voltak hullámvölgyeik, ám decemberben megtörtént az eljegyzés is, és a pár boldogan szervezi a nyárra tervezett esküvőt.

Justin olyannyira komolyan veszi a közelgő eseményt, hogy még arra is rászánta magát, hogy megszabaduljon pár pluszkilótól, amiket az elmúlt időkben felszedett.

A pár egyik közeli barátja így nyilatkozott: „Justin a szerepei miatt az elmúlt időben felszedett magára pár kilót. De most, hogy egyre közeledik a nyári esküvő, keményebben dolgozik mint valaha. Látta, hogy Jessica mekkora erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy fitt maradjon, és ő is az egészséges útra akar térni. Jess inspirálta abban, hogy újra fitt legyen.”

Többen már azt is tudni vélik, hogy Jessica egy gyönyörű Monique Lhuillier-ruhában fog az oltár elé állni, így érthető, hogy Justin is a legjobban akar mutatni élete egyik legfontosabb napján, melyet az eddigi információk szerint nyáron fog átélni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek