Starity

Renée Zellweger a húszas évek szerelmese

2012. április 14. 09:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harper's Bazaar címlapfotóin a 20-as évek Hollywoodját idéző ruhákat öltött a hamarosan 43. születésnapját ünneplő Renée.

hirdetés
Renée Zellweger a húszas évek szerelmese

Renée Zellweger a Harper's Bazaar divatlap orosz kiadásának címlapján szerepelt csillogó, a 20-as évek Hollywoodját idéző gyönyörű ruhákban. Igaz, egyesek szerint szinte a felismerhetetlenségig elmaszkírozták, a fotók Renée szerint nagyszerűen sikerültek.

Az új trend robbanásszerűen hódította meg Hollywoodot, melyben nemcsak a filmiparnak, de a divatvilágnak is hatalmas szerepe volt, s ami a régi szép idők divatját hozza vissza nekünk.

Renée teljesen odavan a kosztümökért és a színes vagy csillogó ruhákért, de leginkább a jelmezek rabja. Már a Chicago (2002) című filmben is nem mindennapi ruhakölteményt öltött magára az énekes-színésznő, aki a – ma már újból trendi – 20-as évekbe repített minket vissza. 2008-ban George Clooney oldalán hozta kellő közelségbe az amerikai futball első mérföldkövét. A komédia az 1925-ös év sporteseményeit is magába foglalta. Elmondása szerint a húszas évek divatja különösen közel áll Renée-hez.

Az utóbbi időben minden elcsendesült a színésznő körül, amint azt a magazinnak elárulta, Renée ennek rendkívül örül. Miután szakított párjával – aki egyben kollégája is –, Bradley Cooperrel, ő és közvetlen környezete is úgy találták, jobb, ha többé nem engedi be a nyilvánosságot a magánéletébe. „Nem látom be, miért zavar bárkit is a magánéletem, vagy miért kellene emiatt felidegesítenem magam. Azt pedig nem hagyhatom, hogy folyton olyasmibe üssék az orrukat az emberek, amihez semmi közük.”


Fotó: Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek