Starity

Summer Glau szeret sci-fiben játszani

2012. április 14. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű és tehetséges Summer Glau a minap egy interjúban elmondta, hogy ő bizony imád sci-fiben játszani.

hirdetés
Summer Glau szeret sci-fiben játszani

Summer Glau számára úgy látszik, a sci-fi a legmegfelelőbb filmkategória, ugyanis több olyan produkcióban is szerepelt már, amelyek ebbe a típusba sorolhatók. A Serenity című sikerfilm mellett olyan népszerű sci-fi sorozatokban láthattuk már többek között, mint például a Firefly – A szentjánosbogár, a 4400, A terminátor: Sarah Connor krónikái vagy éppen a Dollhouse – A felejtés ára.

A színésznő a napokban a The Age internetes oldalnak adott interjújában el is mondta, hogy imádja ezt a műfajt, sőt, számára az ezekben alakított karaktereket a legkönnyebb eljátszani: „Valamilyen oknál fogva ezek a karakterek sokkal kényelmesebbek számomra, mint eljátszani a szomszédlányt.”

A sztár egyébként már a forgatókönyv elolvasása után tudja, hogyan kell majd megformálnia az adott karaktert: „Mikor olvasom a forgatókönyvet, már akkor elképzelem a karaktert, és beleélem magam. Ilyenkor már az egész jelenet kirajzolódik bennem.”

Ezek után már kíváncsian várjuk, hogy milyen sci-fiben láthatjuk még.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek