Starity

Szunai Linda megunta a kritikákat, edzőterembe vonult

2012. április 19. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk jelenlegi legszebb lánya, Szunai Linda magánélete az utóbbi idők egyik központi témája volt a bulvármédiának, ami lelkileg megviselte őt. A felhajtás eredménye a stresszes életmód és az édesség utáni fokozott vágy lett, így néhány plusz kiló bizony óhatatlanul felszaladt Lindára, amin szintén előszeretettel csámcsogott a sajtó. Megelégelve az ellene és súlya ellen indított hadjáratot, Linda profi szakemberhez fordult, a látványos fogyás reményében.

hirdetés
Szunai Linda megunta a kritikákat, edzőterembe vonult

A 2011-es szépségkirálynő, Szunai Linda magánéletével az utóbbi időben nagyon sokat foglalkozott a sajtó. Talán túl sokat is. Egy csalódásokkal, szakítással és meghurcolással teli időszakban egy dolog segített Lindának: a családjára mindig számíthatott. De minden más ellene volt. Leginkább az édességek.

Sok támadás érte emiatt az utóbbi időben, hiszen a negatív hatás látványos volt. Sokan a kritikák ellenére is azt vallják, hogy a gyönyörű lány így tökéletes, végre nem egy csontsovány celeb a piacon. Linda azonban elégedetlen, így most azon dolgozik, hogy minél előbb visszanyerje régi formáját, de legalábbis megszabaduljon pár kilótól.

„Az utóbbi időben valóban feljött rám néhány kiló, de pontos számot nem tudnék mondani, mert az nem érdekel. Először a ruháimon vettem észre, hogy bizony történt egy kis változás a testemen, aztán arra lettem figyelmes, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. Sajnos ilyen típus vagyok, ha egy kicsit nem figyelek oda, nem úgy edzem, ahogy szoktam, vagy más jellegű ételeket eszem, akkor óhatatlanul ingadozik a súlyom.”

Lindát egyébként is mélyen érintik a kritikák, főleg, amit a sajtó részéről kap. Sokszor alaptalanul bántják, vagy valótlanságokat állítanak róla, ez pedig nála könnyen stresszevésbe csap át. Most éppen hízása az aktuális téma, de akkor is érték támadások, amikor a szépségverseny miatt sok kilótól megszabadult.


Szunai Linda és öccse (Fotó: Reinas)

„Sosem tudok jót tenni, hol túl sovány vagyok, hol kikerekedtem. Persze vannak azért aggódók is, akik a soványságom ellen kampányoltak. Úgyhogy most úgy döntöttem, megpróbálom kizárni a támadásokat, és csak magamra figyelek. Számomra nem az a legfontosabb, hogy hány kilótól szabaduljak meg, hanem hogy jól érezzem magam a bőrömben. Olyan edzést kerestem, ami könnyen beilleszthető a jelenlegi életvitelembe, mert nem vesz el sok időt, egyszerre mozgat meg több izomcsoportot, és nagyon hatásos. Az edzőm, Barna Robi pedig kegyetlen velem, az utolsó szuszt is kipasszírozza belőlem.”

És mivel mozogni párosan a legjobb, Linda 16 éves öccsét is elcsábította az edzésre. „Ritkán tudunk találkozni, de alapvetően jó testvérek vagyunk. Adunk egymás véleményére, kölcsönösen inspiráljuk egymá St. Martin pedig mindenféle dologban benne van, ha sportról van szó. Mivel még ilyen fiatal, nem javasolták neki az intenzív súlyzós edzéseket, úgyhogy lerángattam magammal egy E-fitnessre, amire aztán ő is teljesen rákattant.”

A szépségkirálynővel nem bánik kesztyűs kézzel edzője, Barna Robert. „Lindával több opciót mérlegeltünk, hogy mivel tudnánk a leghatásosabb és leglátványosabb eredményt elérni. Azért döntöttünk az E-fitness mellett, mert ezt célzottan tudjuk használni, személyre szabott programot alakíthatunk rajta, valamint kettővel több csatornán dolgoztatja meg a testet, mint felkapott elődje.”


Szunai Linda és öccse az edzőteremben (Fotó: Reinas)

Azt edzője is elismerte, hogy Lindának nem elsősorban fogynia kell, hanem inkább formálódnia. „Az E-fitness célja elsősorban nem a súlyfelesleg csökkentése, hanem a zsírégetés és cellulitis kezelése, valamint az alakformálás. Mivel a mély-izomzatot stimulálja, így akkor is centikben mérhető a különbség, ha éppen kilóban nem látszik változás.”

Linda nem sokára átadja koronáját utódjának, addigra pedig jó formába akar lendülni, hogy leköszönő királynőként is példát mutathasson azoknak a lányoknak, akik hasonló álmokat szövögetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek