Starity

A Gossip Girl megváltoztatta Ella Rae Peck életét

2012. április 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre többen tudják, ki is az az Ella Rae Peck. A Gossip Girl Lola Rhodesja egyre több ember szívébe lopja be magát. Most elmesélte, hogyan érintette a gyors siker, és milyen kapcsolat fűzi sorozatbeli szerelméhez, Chace Crawfordhoz és unokatestvéréhez, Blake Livelyhez.

hirdetés
A Gossip Girl megváltoztatta Ella Rae Peck életét

Ella Rae Peck a Gossip Girl által szerzett nagyobb hírnevet, főleg a fiatalok körében. Most őszintén vallott a sorozatról, Chace Crawfordról, a többi szereplőről és persze arról, milyen érzés, hogy egyre többen ismerik a nevét.

„Egyértelműen a Gossip Girl hozta meg nekem a sikert, és bevallom, nagyon furcsa, hogy vannak, akik ismerik a nevem és szeretnek. Kijelenthetem, hogy a Gossip Girl teljes mértékben megváltoztatta az életem!” – nyilatkozta Ellly, aki idén két filmben is teljesít majd.

„Az összes szereplővel nagyon jól kijövök, de a legjobban mégis Chace-szel, gondolom, ez azért van, mert vele volt a legtöbb közös jelenetem. Nem hiszem, hogy lenne köztünk több, mint barátság. Teljesen mások vagyunk. Mindenesetre imádom őt – folytatta tovább. – Még Blake Livelyvel is jóban vagyok. Csodálatos lány, és nagyon vicces is. Azt hiszem, életem eddigi legnagyobb élménye volt, hogy szerepelhettem a világ legjobb sorozatában!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek