Starity

Megjelent a Florence + The Machine új dala

2012. április 26. 17:05   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Florence egy nagyzenekarral vette fel legújabb szerzeményét, a Breath of Life című dalt, ami a hamarosan megjelenő Hófehér és a vadász film főcímdala lesz.

hirdetés
Megjelent a Florence + The Machine új dala

A Florence + The Machine tavaly jelenítette meg második stúdióalbumát, a Ceremonialst, melyből olyan slágerekkel rukkoltak elő, mint a No Light, No Light, a What The Water Gave Me vagy a Vámpírnaplókban elhangzott Never Let Me Go. További számai közt még ismert a Heavy In Your Arms, ami az Alkonyat: Napfogyatkozás soundtrackjén kapott helyet.

Florence Welch nemrég újabb betétdalt írt, ami a Hófehérke legújabb, nyár elején megjelenő adaptációjára készült el. Az énekesnőt a történet gonosz királynője, Ravenna (Charlize Theron) inspirálta, akiről azt gondolja, hogy a szépség és a halál megtestesítője egyaránt.

Az együttes egy 60 tagú zenekarral dolgozott, Florence-t pedig teljesen elárasztották az érzelmek, hisz azonnal sírva fakadt a felvételeken, de ugyanakkor egy remek dalt hoztak össze, ami jól passzol a Hófehérke és a vadász sötét hangulatához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek