Starity

Pszichiáterek vizsgálták Rihanna viselkedését

2012. május 08. 12:12   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben csiripelte a Twitter-oldalán az énekesnő, hogy egy bárban járt, ahol a lányok öltáncot lejtve szórakoztatták az odalátogatókat. Több hölgy fehérneműjébe rejtettek nagyobb összegeket az énekesnő és barátai. A történtek okaira pszichiáterek adtak magyarázatot.

hirdetés
Pszichiáterek vizsgálták Rihanna viselkedését

Bár sokan nem értik, hogy a gyönyörű, barbadosi énekesnő miért ilyen helyeken időzik, ahelyett, hogy valami értelmesebb szórakozást találna magának, a válasz nem is olyan bonyolult, hiszen ismerősök szerint komoly okok állhatnak a háttérben.

Riri komolyan elhitte, hogy Chris féltékeny lesz a fotók láttán. Amióta az énekes barátnője és Rihanna nyilvános háborút folytatott a Twitteren, azóta feszült a helyzet a két híresség között. Rihanna próbálja felkelteni Chris figyelmét, kevés sikerrel – ismerte el az egyik közeli ismerős.

És hiába a többször átrágott történet, miszerint Chris Brown bántalmazta az énekesnőt még korábban, Rihanna hajthatatlan. Sokan nem értik a makacsságát, és az is érthetetlen, hogy miért fut egy olyan férfi után, aki többször megalázta. Több pszichológus is próbálta értelmezni az énekesnő nemrégiben feltöltött képeit.

Ezeken a képeken Rihanna kétségbeesetten próbál kísérletet tenni arra, hogy Chris felfigyeljen rá, és visszamenjen hozzá, hiszen sok férfi fantáziál azokról a pillanatokról, amikor két nő szexuálisan érintkezik egymással – állítja Los Angeles egyik neves pszichiátere, Carole Lieberman.

Chris rossz fiú, és Rihanna rossz lány, és ha ők újra összejönnek, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy összetörik egymás szívét. Az énekesnő szélsőséges viselkedése, és a kényszere, miszerint minden egyes mozzanatát megosztja, nagy aggodalommal tölt el. Úgy érzem, hogy szeretre lenne szüksége a barátai, és a családja részéről.”


Forrás: Twitter

Rihanna tévesen értelmezte az exe közeledését, néhány hónappal ezelőtt – folytatja Dr. Gilda Carle, egy másik, híres terepeuta. Természetesen a hírnév, és a pénz nem elég neki. De hát akkor mi az, amire még szüksége van? Egy olyan kapcsolat, amelyben jól bánnak vele, és megbecsülik. Állandóan vonzza magához a rossz fiúkat, akik újra csak átverik, és kihasználják a naivítását. Vajon mikor fogja megtanulni, hogy észnél kell lennie a párja megválasztásánál? – elmélkedik továbbra is Dr. Gilda Carle.

Az okfejtések reálisan hangzanak. Jobb lenne, ha Rihanna végre egy rendes srác mellett kötne ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek