Starity

Új őrület: tarts magad elé fényképezőt!

2012. május 07. 18:06   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb őrület robbant be a sztárvilágba, ami lassacskán mindenkit behálóz. Készíts képet fényképezővel az arcod előtt!

hirdetés
Új őrület: tarts magad elé fényképezőt!

Talán emlékeztek még a „deszkázásra” (planking), amely viharszerűen söpört végig az interneten. A lényege az volt, hogy minél őrültebb helyekre feküdjenek hason „deszkaként” az emberek, ami végül a sztárokat is elérte. Utána jött az a bizonyos „baglyozás”, amikor szintén minél lehetetlenebb helyekre kellett felguggolni bagoly pózban.

Már be is köszöntött az újabb trend, amikor is „hipster” kamerát, azaz egy régimódi fényképezőt kell az arcod elé tartani. Olyan sztárok kezében láthattuk már a bizonyos fényképezőt, mint az egykori High School Musical-kaszt sztárjai, Zac Efron, Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens, de a Gossip Girl sztárjait is megfertőzte, Penn Badgley és Chace Crawford szintén megosztott egy ilyen képet magáról a világhálón.

Rajtuk kívül még Haylie Duffról, Austin Butlerről, Lauren Conradról, Pete Wentzről, Samantha Droke-ról és még sok más hírességről készült „hipster” kamerás kép.


Vanessa Hudgens, Zac Efron, Penn Badgley és Lauren Conrad

Nem tudhatjuk, hogy mit találnak még ki sztárjaink, de annyi biztos: a következő őrület sem lesz átlagos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek