Starity

Megérkezett Mary J. Blige legújabb klipje

2012. május 10. 10:10   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A klipet ma töltötték fel Mary hivatalos oldalára. A dal a tizedik stúdióalbumán kapott helyet, amely tavaly novemberben került a boltok polcaira.

hirdetés
Megérkezett Mary J. Blige legújabb klipje

Immár ez a negyedik kisfilm Mary legutóbbi albumáról, a My life II...The Journey Continues (Act 1)-ról. Láthattuk már a Someone To Love me, a 25/8, a Mr. Wrong videoklipjét, és végre megérkezett a Why kisfilmje is. A dal közreműködője a rapper, Rick Ross.

Mary tegnap már megosztott egy rövid részletet a klipből, és forgatási képeket is láthattuk a Twitteren, azonban pontos megjelenési dátumot nem tudhattunk róla. A dalt már korábban bemutatta a nagyközönségnek: az American Idolban ezt adta elő március 8-án. A Why megosztotta a közönséget: sokan örültek, hogy ehhez készül klip, mások pedig gyengének titulálták mint kislemez. A Billboard R&B-listáján eddig az 57. helyen szerepel.

A klipet Colin Tilley rendezte, a forgatásokat márciusban kezdték meg. A kisfilmben egy fényűző partit láthatunk, ahová az énekesnő a problémái elől menekült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

klip Mary j why Blige
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek