Starity

Farkas-Jenser Balázs csúszott le a dobogóról

2012. május 12. 07:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vészesen fogynak a Megasztár versenyzői. Ezen a héten Farkas-Jenser Balázsnak kellett távoznia, így már csak hárman küzdenek a fődíjért.

hirdetés
Farkas-Jenser Balázs csúszott le a dobogóról

A tegnap esti Megasztárban a versenyzők olyan feladatot kaptak, amire eddig nem volt példa a verseny történetében. Mindegyiküknek egy zsűritaggal kellett színpadra állniuk. Ebből következett, hogy a héten nem volt dedikált zsűritag, így minden ítész a saját duettpartnerét látta el jó tanácsokkal.

Az est egyik nagy szenzációja az volt, hogy Bozont és Nagy Adri egymás mellett ültek a nézők soraiban, legalábbis az operatőr szerint biztosan, hiszen minden tizedik képkockában őket mutatták. Ennek oka talán az volt, hogy a keddi klubkoncert után Bozont bevallotta, hogy Adrival hivatalosan is egy párt képeznek, így a legjobbakat kívánjuk a fiatal szerelmeseknek.

Mind a négy zsűritag produkciója jól sikerült, és a versenyzők is igyekeztek legjobb formájukat nyújtani. Az est első fellépői Radics Gigi és Mester Tamás voltak. A produkció elnyerte Tamás társainak teszését, a csipkelődés azonban nem maradt el. Bochkor Gábor megjegyezte, hogy Tomi néhol ijesztő fejet vágott, Bereczki Zoltán pedig még azt is szelíden hozzátette, hogy Gigi leénekelte őt.

Ezután következett Farkas-Jenser Balázs, aki visszatért a gyökerekhez, és csak úgy, mint mikor először jelentkezett a versenybe, egy jazz számot adott elő Falusi Mariannal. A fiú azt is elmondta, hogy azért különösen fontos neki a továbbjutás, mert New York-i rajongótábora azt ígérte, hogy ha bejut a top 3-ba, akkor elintézik, hogy kijuthasson New Yorkba, és találkozhasson kedvenc gitárosával.

A rövid szünet után következett Talán Attila és Bochkor Gábor, akik egy Kiss-számot adtak elő. Mivel Gábor nem énektudásáról közismert, basszus gitáron kísérte a fiút, akinek a zsűri véleménye szerint remekül sikerült a produkciója.

Az utolsó duett Bereczki Zoltáné és Szakos Andreáé volt, ahol Zoltán megcsillogtatta zongoratudását is. Az előadás fantasztikusra sikeredett, a közönség állva tapsolt, és még Mester Tamás is pozitív véleménnyel volt zsűritársa iránt. Zoli azt is elárulta, hogy Andit alig hagyta enni a héten, ezért átnyujtott neki egy tányér ennivalót a színpadon, majd együtt hátramentek, hogy elfogyasszák.

Ezek után a versenyzőknek retro slágerekkel kellett színpadra állniuk. Az első Talán Attila volt, akinek pozitívan értékelték teljesítményét, annyit mondtak csupán, hogy kicsit precízebbnek kéne lennie, mert néha nem találja el a hangokat, mert annyira elragadja az indulat. Azonban neki is nagyon számított a továbbjutás, hiszen Amerikában élő testvére azt ígérte, hogy hazalátogat, ha Attila bejut a következő adásba.

Farkas-Jenser Balázs ismét gitárjával lépett színpadra, és teljesen lenyűgözte a zsűrit. Radics Gigi produkciója változatlanul nagy sikert aratott, egyedül öltözékébe kötöttek bele. Bereczki pedig ismét kifejtette, hogy Amerikában van a helye, mert ott tudna igazán nagy sztár lenni.

Szakos Andrea volt az est utolsó fellépője. Az ő produkciója is jól sikerült, egyedül a fejhangokat kritizálták a zsűtitagok. Viszont azt külön értékelték, hogy most már a közönségnek is meg tud nyílni, és nem csak barátjának, aki mellesleg most is ott ült a nézőtéren.

Az estnek két sztárfellépője is volt. Az első egy korábbi Megasztár-nyertes, Király Viktor volt, aki legújabb szerzeményével lépett fel. A másik vendég a Sugarloaf zenekar volt, akik szintén új slágerükkel léptek színpadra.

Azonban elérkezett a nehéz rész is: a kiszavazás. Most már csak egy biztos továbbjutó volt, aki Radics Gigi lett. Az újraindított szavazás Szakos Andit jutatta tovább, így a két fiú, Attila és Balázs közül kellett a zsűrinek választania. Mivel nem volt hetes, közösen kellett megállapodásra jutniuk. Hosszas tanácskozás után, végül Mester Tamás volt az, aki kimondta azt a bizonyos nevet. Azzal indokolta, hogy bár énekhangilag Balázs a fejlettebb, Attila sokkal nagyobb sztáralkat.

Így tehát Farkas-Jenser Balázsnak kellett a versenytől búcsúznia mint a Megasztár 6 negyedik helyezettje. A búcsú most is könnyek között telt, Falusi Mariann, Radics Gigi és Szakos Andrea is elpityeredett.

Jövő héten már csak a három dobogós fog megküzdeni a végső fináléba jutásért és egyben az év hangja címért. Viszont Talán Attila már így is bezsebelte magának az év férfi hangja címet, mint a mezőny egyetlen férfi versenyzője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek