Starity

Sátánizmussal vádolják Lady Gagát

2012. május 17. 17:05   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gagának le kellett mondania az indonéziai koncertjét, mert a muszlimok tiltakozásba kezdtek ellene, és megrágalmazták sátánizmussal.

hirdetés
Sátánizmussal vádolják Lady Gagát

Úgy tűnik, az énekesnő stílusa nem mindenhol kelt tetszést az emberekben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy elmarasztalják a Born This Way című világturnéjának legnagyobb ázsiai koncertjét, ami állítólag az egyik legnagyobb durranása lett volna. A show Jakartában zajlott volna, ami a világ egyik legnépesebb muzulmán városa.

A műsort végül azért is törölték, mert az ország muszlim vezetői túl szemrevalónak és sátániasnak titulálta az énekesnőt és a zenéjét.

„Egy olyan énekesnő, aki csak bugyit és melltartót visel éneklés közben, és kijelenti, hogy ő az ördög gyermekének képviselője, veszélyes” – jelentette ki az egyik iszlámot védelmező ember.

Emellett megfenyegették a Judas énekesnőjét, hogy képesek erőszakot is alkalmazni, hogy ne szálljon le a repülőről, s mivel a rendőrség a felelős, hogy meg tudják védeni Lady Gagát, elmarasztalták a koncertet.

Egyébként a fellépése június 3-án zajlott volna az 52 ezer férőhelyes Gelora Bung Karno stadionban. Az árusítás megkezdése utáni első két órában a jegyek fele elkelt. Azt még nem lehet tudni, hogy a csalódott rajongók visszakapják-e a belépők árait, viszont azt már megerősítették, hogy Dél-Koreában korhatáros az énekesnő koncertje, azaz csak 18 éven felülieknek szabad elmenniük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek