Starity

Brad Pitt: „Még nincs meg az esküvő időpontja”

2012. május 22. 21:09   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár alig több mint egy hónapja jegyezte el párját, Angelina Jolie-t, a színész a Cannes-i Filmfesztiválon elmondta, egyelőre nem tűzték ki az esküvő időpontját.

hirdetés
Brad Pitt: „Még nincs meg az esküvő időpontja”
Fotó: US Weekly

Brad Pitt a napokban Franciaországba érkezett, hogy a 65. Cannes-i Filmfesztiválon népszerűsítse legújabb filmjét, mely a Killing Them Softly címet viseli. A színészt párja, Angelina Jolie ezúttal nem kísérte el az eseményre, mivel legújabb filmje, a Maleficent forgatására készül.

A 48 éves Pittet az újságírók a sajtótájékoztatón többek közt arról is faggatták, hogy mikor köti össze az életét hivatalosan is kedvesével.

„Teljesen őszintén mondom, nincs még meg az időpont – oszlatta el a kételyeket a színész. – Ez olyasmi, ami sokat jelent számunkra, de minden dátumra vonatkozó információ pletyka csupán.”

Majd azt is hozzátette, Angelinával még mindig reménykednek abban, hogy az Egyesült Államokban hamarabb engedélyezik az azonos neműek házasságát, mint ahogyan ők egybekelnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek