Starity

Cristofel teljesen kikelt magából — hadat üzent Fluornak!

2012. május 29. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrányos videóban köszönte meg a kubai macsó az eddigi nézettséget, amelyet az új klipje elért. Az üvöltözés közben Fluor nevét is szájára vette.

hirdetés
Cristofel teljesen kikelt magából — hadat üzent Fluornak!

Torkaszakadtából üvölt egy frissen rögzített videófelvételen VV Cristofel, aki szemmel láthatóan nagyon örül annak, hogy három nap alatt 700 ezer nézőt vonzott a Kubai ritmus című videoklipje a Youtube-on. Bár a videóban néhol össze-vissza beszél, a szándékai tisztán érthetőek: meg akarja dönteni Fluor Tomi Mizujának 14 milliós nézettségét, és ezért bármire képes.

„Három ki....tt nap alatt 700 ezer lájk, ki tudja ezt megcsinálni, csináld utánam! Fluor Tomi 14 millió? Én vagyok a neon, a neoncső, és nem érdekel nem fogom feladni, mert én vagyok a határozott csávó, és tovább fogom csinálni a munkát!” - kiabálja Cristofel, aki azt is elárulja, hogy nem hátrál meg a több ezer dislike-tól sem, amit a videójára kapott, ezért hamarosan új számmal rukkol majd elő.

„Hatezres dislike? Hát akkor mi az a hétszázezer? Mi az? Engem néztek hülyének, uzsonnásnak? Többre fogom vinni, mint bármelyik, és nem rettegek meg (sic!). Én vagyok a legjobb! Jön az új számom! És köszönöm, és folytatom tovább!” - üvölti a videóban a zeneipar legújabb csillaga.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek