Starity

Whitney Houston édesanyja könyvet ír lányáról

2012. június 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Whitney Houston élete sikerekben és tragédiákban is gazdag volt, édesanyja pedig úgy gondolja, hogy a lányáról szóló könyve tanulságos lehet sokak számára.

hirdetés
Whitney Houston édesanyja könyvet ír lányáról

Cissy Houston énekesnő, a legendás Whitney Houston édesanyja leszerződött a HarperCollins könyvkiadóval egy emlékiratra, melyben szeretné a saját szemszögéből elmesélni lánya sikerekben és tragédiákban gazdag életét.

A kiadó közleménye szerint az egyelőre cím nélküli könyv jövő februárban, Whitney halálának egyéves évfordulóján fog megjelenni.

Cissy Houston nagyon közel állt lányához egészen annak haláláig, a sikereit ugyanúgy megélte vele, mint a drogfüggőségét, és kudarcba fulladt leszokási kísérleteit. Az édesanya ezekről is írni fog a könyvében, mint ahogy Whitney Bobby Brownnal való pokoli házasságáról is.

Az anyagi feltételek még nem tisztázottak, de a nyereség egy részét a New Hope baptista templomnak adományozzák, ahol Whitney gyermekkorában énekelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek