Starity

VV Veronika: „Nevetséges, amiket Cristofel nyilatkozik!”

2012. június 08. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veronika tagadja, hogy újra össze akarna jönni Cristofellel. Szerinte a kubai macsó, csak kétségbeesésében próbálkozik ezekkel a nyilatkozatokkal szépíteni a történteket.

hirdetés
VV Veronika: „Nevetséges, amiket Cristofel nyilatkozik!”
Fotó: Facebook

VV Veronika közösségi oldalon keresztül reagált a legutóbbi pletykákra, miszerint Cristofelnél járt és békülni szeretne az őt elverő fiúval.

„Sziasztoook! Puszika mindenkinek, Cristofellel nem fogok bekulni, az hogy o ketsegbeeseseben hogyan kapalozik es miket nyilatkozik nevetseges. A videoklipjet nem kommentalom inkabb. Csok innen monte carlobol kepeket toltok fol hamarosan! ;)”posztolta a Facebookon Veronika.

Hogy hogyan került a kacsaszájú lány Monte Carloba, azt nem tudjuk, de úgy tűnik, hogy a fodrászszakma nagyon bejött neki.

Eközben Cristofel a Punk16 műsorában pár nappal ezelőtt még mindig arról nyilatkozott, hogy Veronika azóta is irogat neki és hívogatja telefonon. Úgy érzi, hogy Veronika még mindig érte epekedik és hiányzik neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek