Starity

Lencsevégre kapták Drew Barrymore kerekedő pocakját

2012. június 13. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az már biztos, hogy a színésznő áldott állapotban van, és most az első kismamafotó is napvilágot látott, amin jól látszik, hogy Drew pocakja már rendesen kikerekedett.

hirdetés
Lencsevégre kapták Drew Barrymore kerekedő pocakját

Drew Barrymore életében most egy igazán boldog időszak köszöntött be, kedvesével, Will Kopelmannal június 2-án fogadtak egymásnak örök hűséget, majd az is kiderült, hogy a színésznő babát vár, februárban ugyanis egy ultrahangvizsgálatról látták távozni.

A pár ekkor még nem erősítette meg a híreket, de a nemrég készült lesifotók után már nincs mit tagadniuk, ugyanis június 8-án kéz a kézben fotózták le őket a paparazzik a kaliforniai Santa Barbarán.

Az információk szerint babaholmik után nézelődtek a leendő szülők: „Nagyon barátságos volt, és mosolygott az üzletben vásárló többi kismamára. A kislányholmikat és az autós gyereküléseket nézegette, de végül nem vett semmit. Nagyon élvezte a keresgélést az új férjével" – állította egy Us Weeklynek nyilatkozó szemtanú.


Fotó: Flynetpictures.co.uk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek