Starity

Készül A fekete ruhás nő című film folytatása

2012. június 19. 10:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daniel Radcliffe filmje akkora siker lett, hogy úgy döntöttek a készítők, folytatják a horrortörténetet.

hirdetés
Készül A fekete ruhás nő című film folytatása

A fekete ruhás nő című horrorfilmben Daniel Radcliffe játszik James Watkins rendezésében. Akkora sikere lett, hogy az elmúlt húsz év legsikeresebb horrorfilmjeként van számon tartva az országban, a röpke 33 millió dolláros bevételével. Simon Oakes, a Hammer produkciós cég elnöke Susan Hillel bejelentették, hogy elkezdik készíteni a folytatását a filmnek, ami a The Woman in Black: Angels Of Death (A fekete ruhás nő: A halál angyalai) címet kapja. A forgatókönyvet Jon Crockerre bízzák.

A fekete ruhás nő története 40 évvel később folytatódik, így ebből kifolyólag nem fog Daniel szerepelni benne, annak ellenére, hogy a kritikusok nagyon dicsértek az alakítását.

A sztori a ll. világháború idején játszódik, és egy pszichiátriai intézetről és egy ott dolgozó nővérről, Eve-ről fog szólni, aki rájön, hogy meg kell védeni az épületben megszálló katonákat a fekete ruhás nőtől.

Nos, mi türelmetlenül várjuk a folytatást, és kíváncsiak vagyunk, hogy vajon lesz-e olyan jó, mint elődje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek