Starity

Mégsem akkora siker Justin Bieber albuma?

2012. június 28. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber Believe című albumának sikerén vitatkoznak a szaklapok. Míg a Rolling Stone újságírója szerint egyértelműen sikeres az anyag, egy másik szerint nem eszik olyan forrón a kását.

hirdetés
Mégsem akkora siker Justin Bieber albuma?

Justin Bieber június 15-én jelentette meg Believe című lemezét, és az általánosságban kedvező kritikai megítélés mellett az eladások adatai is bizakodásra adtak okot, hiszen az előzetesen 374 ezer eladott példányszámmal kalkulált első hét az év legnagyobb példányszámban eladott debütáló albumává tette a Believe-t, megelőzve ezzel Madonna MDNA című lemezét is. A Rolling Stone című szaklap szerint a kanadai énekes karrierje köszöni szépen, remekül van.

Némileg ellentmond a Showbiz411 szakújságírójának véleménye, aki szerint az eladások közzétett adatai köszönőviszonyban sincsenek a lemezkiadó elvárásaival. Roger Friedman szerint valójában már az első héten is legkevesebb ötvenezerrel kevesebb példányt vásároltak az elvártnál, és az eladás jelenleg, a második hét végén állhat körülbelül 370 ezer eladott kópiánál. Ez pedig már jócskán elmarad az eredetileg tervezett 420 ezertől. Az újságíró azt is megemlíti, hogy az Amazon betette a kínálatába az elektronikusan letölthető verziót 4.99$-es áron, ami Madonna MDNA című albumának sem tett jót, és valószínűleg a fiatal kanadai sztárnak sem fog.

Hogy melyik szaklapnak lesz végül igaza, az idő fogja eldönteni, hiszen a Believe még csak két hete került hivatalosan forgalomba, ráadásul az illegális letöltéseket bele sem tudják számolni az elkelt kópiák számába, tehát nagy a valószínűsége, hogy jóval többen hallgatják majd az albumot, mint azt a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján gondolnánk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek