Starity

Gyászol a balhés énekesnő, Kelly Osbourne

2010. július 20. 19:07   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs valami jó hete Kelly Osbourne-nak, mivel nemcsak csalfa vőlegényét kellett kidobnia, de még közös kis kutyájuk is az örök vadászmezőkre távozott.

hirdetés
Gyászol a balhés énekesnő, Kelly Osbourne

Egy-két dolgot megélt már Kelly Osbourne, de a rosszabb periódusa sohasem volt még a mostaninál. Nem elég, hogy a múlt héten szakított vőlegényével, Luke Worrallal, mert az megcsalta, de a kiskutyáját is elveszítette.

Miközben az Osbourne-lány a szerelmi bánatát próbálta kibulizni Las Vegasban, még nagyobb tragédia érte. Ugyanis hazaérve az a látvány fogadta, hogy Luke-kal közös kutyájuk elpusztult. Kelly a parányi Woody-t úgy imádta, mintha a saját gyereke lett volna, ezért most nagyon szomorú.

A kutya halálának oka egyelőre ismeretlen, de idegenkezűségnek semmi nyoma. Kelly fejében megfordult, hogy volt párja állt bosszút kedvencükön, de ez a vád teljességgel alaptalannak bizonyult. A kis Woody vesztét valamilyen betegség, vagy fulladás okozhatta...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek