Starity

Ashley Tisdale meglepte rajongói oldalának szerkesztőit

2012. július 07. 13:01   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale egyik legnagyobb rajongói oldala, amely 2007 óta fut, mostanra érte el igazán a csúcsot, hiszen az oldal két szerkesztőjét meghívták a Step Up Revolution premierjére, ahol találkozhatnak Ashley-vel, valamint a rendezővel, Scott Speerrel is.

hirdetés
Ashley Tisdale meglepte rajongói oldalának szerkesztőit

Nem gyakran esik meg, hogy egy átlagos rajongói oldal tényleg kapcsolatba tud lépni az adott sztárral, vagy épp annak menedzserével. Ashley Tisdale egyik legnagyobb rajongói oldalát jelenleg két fiatal birtokolja, akik mindent megtesznek, hogy a szőkeség ne tűnjön el a köztudatból.

Úgy tűnik, az oldal elérte a célját, hiszen a több éves munkájuk jutalmaként, Bill Perlman, Ashley menedzsere meghívta őket a Step Up Revolution című film premierjére, melyre július 7-én kerül sor, Hollandia fővárosában, Amszterdamban, ahol nem mellesleg találkozhatnak kedvencükkel. Hogy mi az összeköttetés a film és Ashley között? Nem más, mint a rendező, ugyanis a filmet Scott Speer rendezi, aki jelenleg is boldog kapcsolatban él a színész-énekesnővel.

Annyi biztos, megéri éveken keresztül szorgosan dolgozni egy átlagos oldalon, hiszen lehet, hogy egy nap olyan szerencsések lehetünk, mint Francis és Rachel, akik egyébként ez 5 év alatt most találkoztak először.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek