Starity

Szőrös hónaljjal sétált végig Pixie Lott a vörös szőnyegen!

2012. július 20. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kínos! A mindig bájos énekesnő egy filmpremier előtt elfelejtett megválni a hónalján lévő szőrszálaktól, amit a fotósok egyből kiszúrtak.

hirdetés
Szőrös hónaljjal sétált végig Pixie Lott a vörös szőnyegen!

Szerda este tartották az új Batman-film, A sötét lovag – Felemelkedés londoni premierjét, amin a film sztárjai – azaz Anne Hathaway, Christian Bale, Tom Hardy, Michael Caine – mellett számos híresség tiszteletét tette, például a nagy filmrajongó Harry herceg vagy az énekesnő Pixie Lott, akinek sikerült alaposan magára vonnia a figyelmet.

A mindig bájos és szép szőkeség megjelenésével szinte minden stimmelt – nyakbakötős türkizszínű ruhájában édesen mosolygott és pózolt a kameráknak, ám mikor csípőre tette a kezét, a szemfüles fotósok azonnal észrevették, hogy bizony Pixie valamit igencsak elfelejtett a vörös szőnyegre való lépés előtt, ugyanis szőrös volt a hónalja.

Tisztában vagyunk vele, hogy Pixie is ugyanolyan ember mint bárki más, követhet el hibákat, valószínűleg csupán csak elfelejtett szőrteleníteni vagy nem volt már rá ideje. Nem nagy dolog, de a külföldi lapok és a kommentelők máris Julia Robertshez kezdik hasonlítani, aki 1999-ben szintén egy londoni premieren villantotta meg hónaljszőrzetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek