Starity

Anne Hathaway jövőre megy férjhez

2012. július 24. 10:10   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Neveletlen hercegnő sztárja, Anne Hathaway jövőre fogja kimondani a boldogító igent párjával, Adam Shulmannal.

hirdetés
Anne Hathaway jövőre megy férjhez

A 29 éves színésznőt 2011 novemberében jegyezte el Adam Shulman, három hónapi randevúzás után, amelyre a színésznő boldogan igent mondott. Anne igen elfoglalt mostanában, ugyanis minden szabadidejét a filmek forgatásába ölte bele: A sötét lovag: Felemelkedés című film forgatása lezárult, s már a film premierje is meg volt, azonban Victor Hugo remekművének filmre festése, a Nyomorultak forgatása még mindig folyamatban van.

Annak ellenére, hogy a fiatal színésznő nem rendelkezik olyan sok szabadidővel, mint azt szeretné, nem feledkezett meg az esküvőjéről, igaz nem most szeretne rá sort keríteni, de túl sokat sem várna vele.

„Össze fogunk házasodni, talán jövőre. Az biztos, hogy nem idén, túl sok számomra két film mellett – nyilatkozta Anne a Hello! magazinnak. – Nem kezdtem el még tervezni az esküvőmet. Éppen a Nyomorultakat forgattam, mikor eldöntöttük, hogy következő szintre lépünk, azonban a fejemben egyfolytában csak az esküvő gondolata cikázott. Nagyon elfoglalt voltam akkor, így még azt sem döntöttem el, milyen esküvőt szeretnék.”

Anne még tavaly kapott felkérést az új Nyomorultak-filmben Fantine, Cosette anyjának szerepére, akit szerencsétlenül kirúgnak a szövőműhelyből, és emiatt prostituációra kényszerül, illetve pénzért cserébe adja el a haját. Kizárólag a filmszerep miatt vágatta rövidre a haját, és később bevallotta, hogy kissé megijesztette az új külseje.

„Eléggé megrémültem, mikor megláttam a hajamat, hogy kivé is váltam. Ki gondolta volna, hogy ekkora erőt ad a haj?’– ismerte be Anne. – Meg kell mondjam, elég sokat tettem már a szerepekért, amiket elvállaltam – megtanultam kiugrani egy ablakból, megváltoztattam a testalkatomat, levágattam a hajamat – azonban úgy érzem, ez volt a legfélelmetesebb dolog, amit valaha csináltam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek