Starity

Csomor Csillát megalázó helyzetbe hozta a színház

2012. július 24. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Létszámleépítés áldozata lett a színésznő, mivel nincs havi fix bevétele, anyagi biztonsága nagy veszélybe került.

hirdetés
Csomor Csillát megalázó helyzetbe hozta a színház
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Pesti Magyar Színházban tizenkét évet játszott Csomor Csilla, a Barátok Közt egykori Berényi Zsuzsája, akitől most megválni kényszerült az intézmény. Zsuzsa nem lepődött meg a döntésen, de méltatlannak tartja.

„Csoportos létszámleépítést követelt a fenntartó. De azt már a vezetőség döntötte el, kitől válik meg. Furcsállom, hogy ilyen tartalmas, hosszú munkálkodás után rám is esett a választás. Nem akarok nagyképű, de álszerény sem lenni: úgy érzem, valamit már letettem az asztalra. Mindig minőséget képviselek, és úgy is élek. Csak értékes dolgokhoz adtam a nevem és az arcom” – fejtette ki véleményét a Kiskegyednek a színésznő, aki hozzátette, hogy ennek ellenére számított erre, mivel a színház nem elöször hozza kellemetlen helyzetbe.

„Mégsem ért váratlanul a döntés, mert két éve már méltatlan, megalázott helyzetben voltam ebben a színházban. Ha nem adnak feladatot, akkor keresek magamnak” - tette hozzá Csilla.

A színésznő még 2007-ben hagyta ott a Barátok Köztöt, de később rövidebb időkre visszatért vendégszerepelni. Legutóbb egy évvel ezelőtt láthattuk a képernyőn, közben pedig rengeteg zenés színházi darabban játszott. Hogy mihez kezd magával a jövőben, majd kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek