Starity

Folytatódik a dráma Kristen Stewart körül

2012. augusztus 09. 09:09   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dráma folytatódik: többen felszólaltak már ellene, vagy mellette, ráadásul Kristen a külsejét is hanyagolja lehangoltsága miatt. Folyamatosan sír és újabbnál újabb terveket eszel ki, hogy visszahódítsa szerelmét.

hirdetés
Folytatódik a dráma Kristen Stewart körül

Hetek óta tartja sakkban a sajtót Kristen Stewart magánélete. Miután kiderült, hogy megcsalta – a színésznő elmondásai szerint – élete párját, ráadásul a nyilvánosság előtt, lépten nyomon kutakodnak a magánéletében, és meg is keserítik azt. A felháborodást nem csak azt váltotta ki, hogy a színésznő szétrombolta a rajongók számára nagyon fontos Twilight-álompár idillt, hanem az is, hogy ezt pont legutóbbi filmje, A hófehér és a vadász rendezőjével, a negyven fölötti nős, család apával történt.

Habár Rubert Sandersnek a felesége megbocsátott a férfinak, Kristen azóta nem beszélt Roberttel, aki nem rég el is költözött közös fészkükből. Pattinson nem nyilatkozott azóta az ügyről, bár azt tudni vélik, hogy játékba és alkoholba fojtja bánatát, lelkét pedig Reese Witherspoon ápolja.

Ráadásul még jobban kiborult a színész, amikor megtudta, hogy Stewart a Welcome to the Riley film produceréhez, Giovanni Agnellihez költözött. Állítólag Kristen ott talált menedéket a őt megkeserítő sajtó elől, de még így is kiszivárgott a színésznő napi rutinja, ugyanis ha hinni lehet a pletykáknak, állandóan azon töri a fejét, hogy hogyan tudná visszaszerezni Robot, sőt annyira kikészült, hogy nem is fürdik és csak sír. A terve pedig a következő: elvinni Robertet a Isle of Wightra, ahol régen rengeteg időt töltöttek együtt, és ahol meg akartak házasodni. Hogy ezt hogy fogja elérni, még nem lehet tudni, mivel kedvese nem akar hallani róla, sőt még ki is tiltották a Cosmopolis augusztus 13-i premierjéről. Pattinson augusztus 15-én a Good Morning America című műsorban fog megjelenni, hogy új filmjét népszerűsítse, és a riporternek már tervbe is van véve, hogy kifaggatja a Stewart-Sanders-afférról, mivel nem számít tabutémának az ügy.

Ha Rob nem is fog nyilatkozni, de mások örömmel teszik ezt. Nemrégiben Charlize Theron fejtette ki véleményét, most pedig az anyja, munkatársa Taylor Lautner és a Hajnalhasadás rendezője.

Lautner nagyott csalódott Kristenben, hiszen felnézett rá – írta az Us Weekly -mostantól viszont csak munkatársként néz rá, mert úgy könnyebb lesz számára. A színész nem tehetett konkrét nyilatkozatot, mivel a Breaking Dawn egész stábja megtiltotta, de azért a rendezője, Bill Condon szükségét érezte szólni az ügyért.

„A színészek eljátszanak bizonyos karaktereket, és ez nem olyan rossz dolog, mint ahogy az emberek emlékeztetik őket erre. Mindkét szereplő szívét, lelkét beleadta a filmbe, hogy a Twilight Saga ne csak egy egylövéses film legyen, hanem több generációs. Mindezeken túl mindig nagy tiszteletet mutattak a rajongók felé, akik ezeket a filmeket ilyen sikeressé tették. Most itt az ideje, hogy ebből a tiszteletből viszonozzanak nekik valamennyit.”

Az OK! magazin szóra bírta a színésznő anyját is, aki nem sokat kívánt hozzáfűzni az eseményekhez. ”Ez nem az én ügyem. A lányomat most épp üldözik" – zárta rövidre mondandóját, amiből nem derül ki, hogy neki mi a véleménye az afférról, de egész biztos, hogy lánya mellett áll ki.

Aki az egész ügyben sokat veszített, az a sokak által meggyűlölt Kristen Stewart, aki nem csak élete szerelmét, de sok barátja és rajongója bizalmát is elvesztette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek