Starity

A bíróságon folytatódik Düki és Young G vitája

2012. augusztus 10. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Düki beperelte Bécit, akivel egy ideje komoly pénzügyi nézeteltérésbe keveredett. Állítása szerint körülbelül egymillió forinttal tartozik neki az egykori villalakó, ezért ügyvédhez fordult.

hirdetés
A bíróságon folytatódik Düki és Young G vitája
Fotó: duki.hu

Egy hónappal ezelőtt robbantotta a botrányt Düki azzal a kijelentésével, hogy Béci átverte őt. Az addig legjobb barátjának gondolt egykori villalakót azzal vádolta meg, hogy nem kevesebb mint egymillió forinttal tartozik neki, ugyanis a jogdíjakból nem a megbeszélt arányban részesült. Düki korábban elmondta, hogy megegyeztek 50-50 százalékos osztozásban, azonban Béci a szerződésre már 82-18 százalékos arányt írt be a saját javára, annak ellenére, hogy a dal zenei alapját és refrén dallamát egyedül írta még a barátja villában tartózkodása alatt.

„Már felvettem a kapcsolatot az ügyvédemmel, akivel pert indítottunk. Bécivel azóta nem is beszéltem, egyszerűen nem áll szóba velem. Amikor rájöttem, hogy átvert, akkor is úgy szólt hozzám, mintha hülye lennék, a szemembe hazudott” – mondta az énekes-táncos a Blikknek.

A lap megkereste az ügyben Bécit is, aki továbbra is értetlenül áll Düki vádja előtt, azonban azt megígérte, hogy felveszi a kesztyűt, ha muszáj lesz.

„Nem hallottam még róla, hogy Düki perelne, hozzám még nem érkezett semmilyen hivatalos papír. Tegye bátran, de ha ő így, akkor én is így. Nagyon jól tudja Düki, hogy mire vagyok képes, és tisztában lehet azzal, ha ez így folytatódik, az már hitelrontás, az pedig következményekkel jár” – árulta el Young G, akinek nemrég jelent meg új dala, immár Düki közreműködése nélkül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek