Starity

Namie Amuro szerint a fiatalság titka a pihenés

2012. augusztus 14. 09:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop királynője, Namie Amuro hiába 34 éves, még mindig úgy néz ki, mintha a huszas éveiben járna. Szingapúri látogatása során beavatta a riportereket szépségtitkaiba.

hirdetés
Namie Amuro szerint a fiatalság titka a pihenés

Namie Amuro még július végén járt Szingapúrban, hogy tizedik stúdió albumát, az Uncontrolledot népszerűsítse. A szingapúri médiakonferencián több kérdést tettek fel az énekesnőnek, aki örömmel válaszolt rájuk. Namie idén szeptemberben ünnepli 20. évfordulóját a zeneiparban, és egy bombázó anyuka – fia, Haruto 14 éves -, hiszen hiába 34 éves, még mindig úgy néz ki, mintha a huszas éveiben járna.

Amikor megkérdezték tőle, hogy mi is pontosan a fiatalság elixírje csak nevetett és megrázta a fejét, amikor hallotta, hogy mennyien dícsérik a fiatalos megjelenését. Az énekesnő így válaszolt: „A pihenés. Mikor fáradt vagyok, akkor veszek egy forró kád fürdőt, és ez számomra nagyon pihentető – mondja Namie majd hozzátette. – Amikor éppen nem dolgozom, akkor otthon se csinálok semmit, csak pihenek.”

Természetesen az énekesnőnek sem volt mindig fenékig tejfel az élete, mert már túl van egy váláson, édeasanyját meggyilkolták, és a zenei karrierjében is voltak hullámvölgyek. Namie teljesen nyugodt maradt, amikor az elmúlt két évtized tapasztalatairól és áldozatairól kérdezték.

„Természetesen voltak nehéz időszakok az életbemben, de mindig csak ez mondtam magamnak: Ilyen az élet – vannak jó és rossz időszakok is! és ezzel a hozzá állásommal sikerült ilyen messze eljutnom. Az elmúlt húsz évet nagyon élveztem és nem hinném, hogy van-e olyan áldozat, amiről érdemes lenne beszélnem” – reagált az énekenső, majd hozzátette, hogy mindig próbál megfelelni munkatársainak és a rajongóinak is, akik támogatják őt hiszen, hogy nagyon fontosak életében a rajongói.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek