Starity

Különleges látogató a Vámpírnaplók forgatásán

2012. augusztus 14. 00:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy az American Idolban feltűnt énekesnő nagy rajongója a The CW sikersorozatának.

hirdetés
Különleges látogató a Vámpírnaplók forgatásán

A Vámpírnaplók egyik készítője, Julie Plec múlt héten futott össze Kelly Clarksonnal a los angelesi Hollywood Bowlon és a találkozás során kiderült, hogy az énekesnő nagy rajongója a sorozatnak.

„És... az este fénypontja, hogy találkoztam Kelly Clarksonnal és kiderült, hogy ő is a TVD családhoz tartozik” – csiripelte rögtön Julie, aki hozzá tette, hogy meg fogja hívni a jövő heti forgatásra.

Plec természetesen betartotta ígéretét és a minap sort is kerítettek Kelly kulisszák mögötti körbevezetésére Atlantában. A túra során a Rebekaht alakító színésznőnek, Claire Holtnak sikerült elcsípnie az American Idol nyertesét és természetesen egy közös képet is készítettek, ami rögtön a Twitteren landolt.

„Különleges látogató a mai forgatáson. Nagyon örülök, hogy találkoztunk Kelly” – írta a kép alá Claire.

Azonban nem az ősi vámpírlányt játszó színésznő volt egyetlen stábtag, aki összefutott a 30 éves énekesnővel, mivel Nina Dobrev is találkozott Kellyvel: „A forgatáson sétálgatva belefutok Kelly Clarksonba. Meglátogatott minket a The Fray-jel. Annyira király.”

A látogatáson felbuzdulva sokan pletykálkodni kezdtek, hogy az aranytorkú énekesnő is fel fog tűnni a Vámpírnaplók negyedik szezonjában, viszont erre nincs túl sok esély. Pedig tény, hogy nagy durranás lenne és emellett akadtak olyanok akik szerint Kelly Stronger című dala tökéletes lenne Elena himnuszának az új évad folyamán, hiszen végre megtörtént, az amire mindenki várt: a lány átváltozott azzá, amivé sosem szeretett volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek