Starity

Magassarkús edzéssel készülnek a sztárok

2012. augusztus 15. 16:04   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gőzerővel készülnek a szeptember 8-i megmérettetésre a Stiletto Run sztárfutamának indulói. Muri Enikő, Lola, Mádai Vivien és Iszak Eszti annyira komolyan veszi a felkészülést, hogy még Szentgyörgyi Rómeóhoz is ellátogatott egy edzésre.

hirdetés
Magassarkús edzéssel készülnek a sztárok
Fotó: Red Lemon

Hamarosan eldördül a rajtpisztoly az idei Glamour Stiletto Run versenyén. Az induló hölgyeknek száz méteren kell bizonyítaniuk gyorsaságukat minimum nyolc centiméteres sarkú cipőben. A sztárfutam indulói semmit nem bíznak a véletlenre, egy igazi szakemberhez fordultak. Muri Enikőt, az RTL Klub műsorvezetőjét, Mádai Vivient, Lolát és a VIVA TV műsorvezetőjét, Iszak Esztit Szentgyörgyi Rómeó edzette a nem mindennapi megmérettetésre.

„Gyakran viselek magassarkút, többet is vásárolok belőlük és jóval magabiztosabban közlekedek benne, mint néhány éve – árulta el Mádai Vivien, az RTL Klub, Reflektor magazinjának műsorvezetője. – A versenyre nincs előre kigondolt trükköm, szerintem csupán gyakorlás kérdése, hogy ki, mennyire magabiztos egy tűsarkúban. Többnyire magassarkúban bulizom, szerintem, ha valaki tud abban táncolni, akkor más sem okozhat neki gondot.”

Muri Enikő is magabiztos a verseny előtt. „Így a verseny előtt még többet hordok magassarkú cipőt, hogy formában legyek és nemrég kezdtem el heti több alkalommal power plate edzésre járni, biztos vagyok benne, hogy bírni fogom azt a bizonyos száz métert” – mondta az énekesnő, aki számos alkalommal eredt már futásnak tűsarkújában.

Hogy melyik híresség lesz a leggyorsabb szeptember 8-án és ki veheti át a civil versenyzők közül a Stiletto Run díjait, az hamarosan kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek