Starity

Lady Gaga erotikus házi felvétellel sokkol

2012. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meztelen képek vagy esetleg egy napi esés az extra magas cipőkben – ezen gondolatok hallatán biztos, hogy Gaga jut az eszünkbe. Úgy látszik, mindezt ismét képes volt überelni egy erotikus házi videóval.

hirdetés
Lady Gaga erotikus házi felvétellel sokkol

Ha valaki Lady Gagára gondol, biztos, hogy nem az egyszerűség jut eszébe, hanem valami extravagáns, polgárpukkasztó dolog. Húsból készült ruha, meztelen képek, napi hajszín változtatás – ezek mind-mind Gagához kapcsolódnak. De nem is a Mother Monster lenne lenne, ha nem tudná mindezt tovább fokozni.

A kis videó, melyben Gaga – még szőke hajjal – topless táncol, még a hónap elején felkerült a legnagyobb videomegosztóra, azonban a média csak most bukkant rá.

Úgy látszik, Lady nemcsak zenével szereti kényesztetni rajongóit, hanem home-made videókkal is. A Monstervision címen futott videók közül talán ez lett a leggagásabb. A videóban több minden is történik: az elején egy tavaly karácsonyi videórészlet kerül bemutatásra, majd feltűnik a Lady anyja, ezt követően láthatjuk az ominózus jelentetet is (egy perc környékén), amikor Gaga felkapja pólóját, és fedetlen kebleivel táncol a kamerának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene video 2012 villant
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek