Starity

Angelina Jolie és Cameron Diaz a The Expendables 3-ban?

2012. augusztus 28. 11:11   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Expendables – A feláldozhatók 2. rendezője, Simon West nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a harmadik részre női akcióhősöket szerződtet.

hirdetés
Angelina Jolie és Cameron Diaz a The Expendables 3-ban?

„Tetszik az ötlet, hogy hét vagy nyolc női zsoldos szerepeljen a következő részben” – nyilatkozta Simon West rendező a The Expendables 2. premierjén a minap.

Angelina Jolie, Cameron Diaz és Milla Jovovich is szóba jöhet, de folytathatnám még a listát” – mondta. – Helen Mirren és Jamie Lee Curtis is megfelelő volna a szerepre” – tette hozzá a rendező.

West azt is elárulta, hogy a szexi végzet asszonyai nem fosztanák meg az Expendables-filmek jelenlegi akcióhőseit a szerepüktől. „Párhuzamosan futna a cselekmény. Egyszer csak találkoznának, aztán harcolnának, majd csatlakoznának egymáshoz, és végül megmentenék egymást” – osztotta meg elképzeléseit az újságírókkal a rendező, aki 2001-ben már dolgozott együtt Angelina Jolie-val a Tomb Raider című akciófilmen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek