Starity

Pornóba csábítják Doug Hutchison tinifeleségét

2012. augusztus 29. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Halálsoron gonosz börtönőrét alakító színész az egész világot megdöbbentette, amikor bő egy évvel ezelőtt feleségül vette az akkor 16 éves Courtney Stoddent. Az ifjú ara szerdán ünnepelte a 18. születésnapját, és máris több pornócég feni rá a fogát.

hirdetés
Pornóba csábítják Doug Hutchison tinifeleségét

Szalad az idő! Doug Hutchison tavaly májusban vette feleségül a 16 éves Courtney Stoddent, az ifjú asszonyka pedig szerdán betöltötte a 18-at, vagyis végre néhány, csak felnőttek számára elérhető szórakozásból is kiveheti a részét, mint amilyen a lottózás, az elnökválasztás – és a pornó.

Valószínűleg jó néhány pornóipari cég kérhetett a jeles napra emlékeztetőt, hiszen nem kevesebb, mint négy cég kereste meg a tinifeleséget mindenféle kecsegtető ajánlattal már a születésnapján.

A Brazzers.com egy Keiran Lee-vel készített jelenetet tudna leginkább elképzelni Courtney-nak, amely „tehetsége bemutatását” lenne hivatott szolgálni. A Babes.com ennél jóval specifikusabb, személyre szabott feladatot bízna az épp csak nagykorú szépségre, egy egész pornófilmet írtak neki, amely saját, valós tapasztalain alapulna. Már címet is találtak a filmnek: Happily Humping My Hubby.

Hogy a fiatal lány egyáltalán fontolóra veszi-e az ajánlatokat, kérdéses. Bár bájain kívül eddig nem sok mindent mutatott fel a közönségnek, a magát modellnek, színésznőnek, énekesnek, táncosnak, és ki tudja, még minek valló szépreményű nő feltehetően a pornózásnál jóval csillogóbb karriert képzelt el magának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek