Starity

Megérkezett Danna Paola legújabb klipje

2012. szeptember 22. 08:08   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danna legújabb videoklipje, a Todo Fue Un Show a napokban látott napvilágot. A szám az énekesnő idén megjelent lemezén, a Danna Paolán hallható.

hirdetés
Megérkezett Danna Paola legújabb klipje

A Todo Fue Un Show szeptember 18-án jelent meg, és Danna vadonatúj albumán kapott helyet.

A klip forgatására Mexikóban, a La Marquesában került sor. Az énekesnő szerint ez a szerzemény meghódítja majd a közönséget, hiszen romantikus balladáról van szó. A videó egy viszonzatlan szerelemről szól, amit egy tizenéves él át.

A kisfilm Ricardo Gascón és Esteban Madrazo keze munkáját dícséri. Ők találták ki ezt a romantikus fantáziavilágot, melyben Danna igazán gyönyörűen néz ki (melyet részben a lélegzetelállító ruháknak köszönhet). A számot zongora kíséri, ami mellett nagyon jól mutat az énekesnő kiváló hangja és a csodás képi világ.

A La Marquesában készült felvételeknél hideg volt, ezért 24 óra elteltével hosszú megpróbáltatáson volt túl a stáb és az énekesnő. A lelkesedés ennek ellenére sem hagyott alább, igazi bátorsággal élte meg a nem túl kellemes időjárást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek