Starity

Tom Cruise hiányolja kislányát

2012. szeptember 22. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nehéz időszakon megy keresztül, amit Suri hiánya okoz. Bár apa és lánya nap, mint nap felhívják egymást.

hirdetés
Tom Cruise hiányolja kislányát

Miután Tom és Katie hivatalosan is elváltak, a színésznő kapta hatéves kislányuk felügyeleti jogát. Nemrég arról számoltunk be, hogy Holmes nézetei azóta megváltoztak, és igyekszik Surit a lehető legszigorúbban nevelni, édesapja viszont ennek ellenkezőjével próbálja „elcsábítani” gyermeküket, akinél úgy tűnik, be is vált ez a módszer.

Bár Cruise az elmúlt egy hónapban nem látta lányukat, állandó kapcsolatban állnak – mesélte egy forrás a People-nek. „Tom sokszor beszél Surival egy nap, és nagyon hiányolja őt.”

A sztár jelenleg Európában forgatja All You Need Is Kill című filmjét, így szoros beosztása van, a kislány pedig alig pár napja kezdte meg az első osztályt New York-i iskolájában, Tom mégis mindenről tud, ami csak Surival történik. „Nagyon közel állnak egymáshoz” – utalt erre az informátor. És ez korábban sem volt másképp: amikor még egy család voltak, és a színész más országban vállalt munkát, akkor is naponta beszéltek egymással telefonon.

A férfi és a kislány utoljára augusztus elején találkoztak, amikor Disney Worldbe látogattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek