Starity

Készül A király beszéde című film folytatása

2012. szeptember 25. 09:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felröppent a hír, miszerint a Király beszédének lesz folytatása, melyben a főszereplőket ismét Colin Firth és Helena Bonham Carter keltenék életre.

hirdetés
Készül A király beszéde című film folytatása

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan nekilátnak a Király beszéde című film folytatásának, ugyanis Colin Firth már aláírta a szerződést, és állítólag Helena Bonham Carter és Geoffrey Rush is szívesen részt venne a következő részben. Arra is nagy esély van, hogy ismét Tom Hooper ül a rendezői székbe.

A második rész középpontjában már nemcsak a dadogás, hanem a családokkal kapcsolatos tapasztalatok, a II. világháború és a válság áll majd. De a történet azt is be fogja mutatni, miként éli meg a krízist VI. György logopédusa és családja.

Egyébként nem meglepő ez a döntés a készítőktől, hisz a A király beszéde című film négy Oscar-díjat zsebelt be. Ezenkívül számos BAFTA-, Golden Globe- és Screen Actors Guild Awards-díjat is nyert, a gyártók bevétele pedig több mint 250 millió £ volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek