Starity

Kristen Stewart tetoválással bizonyítaná szerelmét

2012. szeptember 27. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Kristen Stewartnak elmentek hazulról: Robert Pattinson nevét varratná magára, hogy bizonyítsa őszinte megbánását.

hirdetés
Kristen Stewart tetoválással bizonyítaná szerelmét

Robert Pattinson és Kristen Stewart alig pár napja élesztették újra kapcsolatukat, a páros női tagja máris megdöbbentő lépésen gondolkodik. Egy új értesülés szerint ugyanis elkötelezettségét tetoválással szeretné bizonyítani.

„Még arról is beszélt, hogy magára varratja Robert nevét, hogy megmutassa, ilyen komolyan gondolja a kapcsolatukat. Rob szerint őrült ötlet, de mélyen megérintette, hogy Kristen képes lenne erre miatta.”

Kristen határozottan próbálkozik, mindent megragad, amivel meg tudja győzni kedvesét, és elfelejttetni baklövését. Nemrég kijelentette, gyereket szeretne tőle, szabadidejében pedig verseket ír Robertről.

„A szívét önti ki a műveibe. Dalszövegekkel, versekkel és bocsánatkérő levelekkel halmozza el Robot.”

Úgy fest, Kristen nagyon teper, ám vigyáznia kellene, szeretetáradatával nehogy elriassza a színészt, módszerei, kijelentései ugyanis kezdenek egy őrültével vetekedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek