Starity

Molly Sandén kórházba került vakációján

2012. szeptember 28. 14:02   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Svédországban ilyenkor már hidegebb van, így nem meglepő, hogy Molly a napos tengerpartot választotta a kikapcsolódásra.

hirdetés
Molly Sandén kórházba került vakációján

Molly Sandén a hét elején vidáman újságolta blogján, hogy a szürke svéd időt pár napra lecseréli, és Barcelonába utazik. A nyári Unchained turnéja után nem is csoda, hogy kicsit pihenni szeretett volna.

Rengeteg képet posztolt Instagramján, hogy mennyire gyönyörű a kilátás a szobájából, s túl szép minden, hogy igaz legyen, és olyan érzés, mintha egy filmben lenne.

Ám úgy tűnik, eddig tartott csak a felhőtlen kikapcsolódás. Legalábbis a tegnapelőtti kép és a melléírt üzenet ezt támasztja alá:

„Most már még jobban úgy érzem, hogy egy filmben vagyok. Az egész napot különféle kórházakban töltöttem itt, Barcelonában. Mindent el fogok magyarázni később a blogomon... Túl fáradt és zavart vagyok most.”

Molly azóta még nem írt semmit rajongóinak. Az újságok is csak annyit tudnak, hogy az orvosok még nem tudták megállapítani, mi baja az énekesnőnek. Reméljük, semmi komoly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek